Lessen

 Op deze pagina een overzicht van het lesaanbod, verderop een korte uiteenzetting van alle overige en in ontwikkeling zijnde activiteiten.

Do-In Yoga

Do-In Yoga is een eeuwenoude Oosterse bewegingsleer. Do-In betekent: de ledematen strekken en bewegen om de energie te laten stromen door de energiebanen, meridianen genoemd »

Meer informatie »

Centrum versterken

Een trainingsprogramma waarbij we werken aan het versterken van je centrum ofwel je midden, je core. Jouw centrum omvat meer dan alleen je spieren, dus naast afwisselende oefeningen uit de fitness hebben we ook aandacht voor » Meer informatie »

Lekker lopen

Lekker lopen vormt een loopprogramma in de buitenlucht. Heb jij zin om hard te gaan lopen? Prestatie van minder belang? Gewoon lekker je rondje doen in bos of buitengebied? Een eerste aanzet nodig » Meer informatie »

Coaching

"Wanneer het lijf beweegt, zal de geest veranderen"

Een uitspraak zo tekenend voor dit coachingstraject. Wij zullen stilstaan, van binnenuit in beweging komen en vervolgens naar buiten toe de stap zetten. Aan welke ben jij toe? » Meer informatie »

Workshops

ENERGIEK in beweging organiseert door het jaar heen een aantal workshops, c.q. evenementen.                                                          Kijk hier voor een overzicht » Meer informatie »

In ontwikkeling

In ontwikkeling:

Een extra aanbod voor mensen die graag de Do-In Yoga intensiveren,  » Meer informatie »

ENERGIEK IN BEWEGING | Tuinstraat 15 | 5427 PR Boekel | tel. +316-30833182 | info@energiekinbeweging.nl