Centrum versterken

Een trainingsprogramma waarbij we werken aan het versterken van je centrum, je midden, ook wel genoemd je 'core'. Ik maak veelal gebruik van oefeningen uit de fitness, aangevuld met passende oefeningen uit de yoga en betrek, gericht, je adem erbij. Jouw centrum omvat tenslotte meer dan alleen je spieren. De groepsgrootte is klein: max. 8 deelnemers/sters en het kenmerkt zich verder door veel afwisseling.

Lessen:

Dinsdagavond
19.00 - 20.00 uur

Vrijdagmiddag                                                                                                                                        15.20u. - 16.30u. (70 min.les)

Prijzen: 

De lessen worden gegeven in blokken van 7 weken. In zo'n blok kies je voor een vast tijdstip waarop je komt. Ik werk graag op deze wijze: met vaste groepen en in een sluitende periode. Het geeft jou en mij de gelegenheid om heel gericht te werken. De prijs voor een blok bedraagt 52€. Voor de 70 min. les van vrijdagmiddag bedraagt de prijs 60,50€

Een proefles is mogelijk. Deelname is gratis. De eerstvolgende gelegenheid is in week .....                                                                                                                         

 

Heb je interesse, vragen, behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact op.

 

* Deze velden zijn verplicht.

“Je gegevens worden door mij uitsluitend gebruikt om op je vraag of opmerking te reageren. Zie ook mijn Privacyverklaring.”

 

ENERGIEK IN BEWEGING | Tuinstraat 15 | 5427 PR Boekel | tel. +316-30833182 | info@energiekinbeweging.nl